(VIDEO) Femeie amenințată cu moartea de fostul soț, live din cimitir! Alături de bărbat era și copilul acestora

de | 07.05.2023 08:14 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

(VIDEO) Femeie amenințată cu moartea de fostul soț, live din cimitir! Alături de bărbat era și copilul acestora

Un caz șocant a avut loc  în Comuna Bascov.

Un bărbat, în vârstă de 38 de ani a mers, sâmbătă, 6 mai, împreună cu fiul său, în vârstă de 6 ani într-un cimitir din Bascov, unde într-un live pe Facebook își amenința cu moartea fosta soție.

În urma imaginilor de pe rețelele de socializare, femeia a încercat să ia legătura cu el, însă acesta nu a dorit sa îi răspundă, din contră, amenințările deveneau și mai agresive la adresa ei.

video Facebook

Fapt în urma căruia, femeia a mers la o secție de poliție și a anunțat verbal oamenii legii, deoarece se temea că băiatul acestora se afla în pericol.

În urma sesizării, polițiștii din cadrul Secțiilor de Poliție 1, 2, 3 și Secției de Poliție Rurală Bascov, au efectuat simultan căutări atât la locația în care cel în cauză s-ar fi filmat împreună cu copilul minor, precum și la locuința bărbatului.

Cei doi au fost găsiți la imobilul unde locuiește bărbatul, iar din primele verificări copilul nu se afla în pericol.

Din sursele noastre, după divorț, bărbatul ar mai fi avut tentative de agresiune la adresa femeii.

În continuare se desfășoară verificări, în conformitate cu Legea 217/2013 privind combaterea violenței domestice, prin parcurgerea procedurii de evaluare a riscului, pentru a verifica dacă sunt îndeplinite cerințele pentru emiterea unui ordin de protecție provizoriu, urmând a fi dispuse măsurile care se impun în funcție de rezultat.” transmit reprezentanții ISU Argeș

De asemenea, a fost solicitat și sprijinul specialiștilor D.G.A.S.P.C. Argeș, pentru evaluarea situației minorului și acordarea de sprijin de specialitate, în funcție de cele constatate.

Deoarece femeia, în vârstă de 26 de ani nu a depus plângere împotriva acestuia, în urma incidentului, bărbatul s-a ales cu o amendă în valoare de 1000 lei și, de asemenea, pe numele lui, oamenii legii au emis un Ordin de protecție provizoriu.

În urma evaluării minorului de către Protecția Copilului, acesta a fost încredințat mamei pentru o perioadă determinată.

sursă foto/video Facebook

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Ziua Națională a Portului Tradițional din România va fi sărbătorită și în acest an la Mioveni

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bascov