Ziua Națională a Portului Tradițional din România va fi sărbătorită și în acest an la Mioveni

de | 06.05.2023 23:30 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Mioveni

Ziua Națională a Portului Tradițional din România va fi sărbătorită și în acest an la Mioveni

În aceste sens, iubitorii tradițiilor argeșene sunt invitați duminică, 14 mai, de la ora 16.00 în Centrul Civic al orașului Mioveni pentru a admira și celebra costumul popular.

Centrul Cultural, Consiliul Local și Primăria Orașului Mioveni în parteneriat cu Consiliul Județean prin Centrul Județean de Cultură și Arte Argeș, va organiza o paradă a portului popular românesc în cadrul manifestării dedicate Zilei Naționale a Portului Tradițional din România, eveniment aflat deja la a șaptea ediție.

Duminică, 14 mai, de la ora 16.00, vă invităm la obișnuita paradă a portului popular românesc în cadrul manifestării dedicate Zilei Naționale a Portului Tradițional din România, eveniment aflat deja la a șaptea ediție.
Îi așteptăm pe toți cei care vor să se alăture paradei, să vină duminică, 14 mai, la Mioveni, îmbrăcați cu portul tradițional. Punem astfel în valoare unul dintre elementele reprezentative care fac parte din zestrea neamului românesc.
Eveniment organizat de Centrul Cultural Mioveni, Consiliul Local și Primăria Orașului Mioveni în parteneriat cu Consiliul Judetean Arges prin Centrul Județean de Cultură și Arte Argeș.
#RomâniaDeLaArgeș #NoiPăstrămTradiția” transmite Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni într-o postare pe Facebook.

sursă foto Facebook Centrul Cultural Mioveni

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Spitalul Județean de Urgență Pitești angajează! Ce posturi sunt disponibile

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni