(VIDEO) Incendiu puternic pe o stradă din Ștefănești! Pericol de propagare

de | 14.02.2023 12:50 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Ștefănești

(VIDEO) Incendiu puternic pe o stradă din Ștefănești! Pericol de propagare

Pompierii argeșeni au intervenit, luni, 13 februarie, pentru stingerea unui incendiu izbucnit pe strada Fitotron din orașul Ștefănești.

Un echipaj cu o autospecială de intervenție de la Detașamentul Pitești a ajuns la fața locului, constatând că focul se manifesta pe o suprafață de teren de aproximativ 5.000 mp.

De asemenea, potrivit reprezentanților ISU Argeș, exista pericolul propagării și la zona locuită din apropiere. Din fericire, intervenția promptă a pompierilor a oprit dezvoltarea incendiului.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

incendiu stefanesti - (VIDEO) Incendiu puternic pe o stradă din Ștefănești! Pericol de propagare

Foto ISU Argeș

Ținem să menționăm că lucrul cu foc deschis, fără obținerea permisului de lucru cu focul de la autoritățile administrativ-teritoriale și fără respectare prevederilor Normelor generale de apărare împotriva incendiilor aprobate prin OMAI 163/2007 se poate sancționa cu amendă contravenţională între 2500-5000 de lei”, au transmis reprezentanții ISU Argeș.

Foto ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Rupt de beat, a sunat la 112 și a spus că l-a lovit o mașină! Ce pățise, de fapt, bărbatul

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU Argeș