anchetaonline.ro

(VIDEO) Incredibil! Primarul unui oraș a fost ales dând cu banul

de | 26.10.2022 18:27 | Știri, După subiect, Eveniment, Lifestyle

Situație incredibilă la alegerile pentru funcția de primar într-un oraș din Peru! Doi candidați au obținut același număr de voturi, astfel, s-a decis să nu se mai organizeze turul doi, ci să se aleagă viitorul primar dând cu banul.

Evenimentul a avut loc sâmbătă la Corculla, iar Alfredo Baldarrago Castillo, este cel care a fost ales edil al districtului, unul dintre cele zece provinciei Paucar del Sara Sara din Peru.

Moneda a fost aruncată în aer de către un oficial al autorității electorale, fiind realizat și un video, care a fost făcut public ulterior.

Este a doua oară când în Peru se organizează o astfel de departajare. În 2018, o monedă a decis cine să fie ales primarul orașului Tibillo.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Temperaturi de vară la final de octombrie! Când va fi prima ninsoare

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: