anchetaonline.ro

Îndrăgita trupă Direcția 5 revine la Club Hush!

de | 26.10.2022 18:07 | Știri, Județean, Lifestyle, Pitești

Pe 28 octombrie îndrăgita trupă Directia 5 revine la Club Hush din Pitești.

Biletele sunt puse în vânzare în locație.

Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon: 0733 956 283

Club Hush este locul unde concertele prind viață iar Veranda by Club Hush este locul unde zi de zi te poți bucura de momente de relaxare cu mâncare buna și băuturi alese!”

Hush

 

Ia-ți prietenii și distrează-te la un super concert!

Melodii precum “O fată ca ea”, “Dacă ai știi’, “Am nevoie de tine” sau “Îți mulțumesc”, vor face ca atmosfera din Club Hush să fie una memorabilă.

 

 

Direcția 5 este trupa care se află de peste 30 de ani pe piața muzicală din România. Aceasta a luat ființă în anul 1991.

Genurile muzicale abordate de-a lungul anilor au fost: rock alternativ, baladă rock, rock electronic, pop-rock, instrumental.

 

 

Formația Direcția 5 a fost înființată în anul 1991 și la doar un an după apariție membrii trupei au reușit să scoată un album de succes intitulat „La vulturul de mare cu peștele în gheare”.  După acest album a urmat „Seducție” iar un an mai târziu materialul discografic „Pantofi de lac”.

Printre primele melodii lansate la început amintim „Seductie”, „In Di Anka” sau „Pakistan”:

 

directia 5 07654000 - Îndrăgita trupă Direcția 5 revine la Club Hush!

 

După o pauză de patru ani, în anul 1998, Direcția 5 revine cu piesa „Altul mai bun” iar în 1999,  la numai un an de la acest hit, trupa lansează albumul „Superstar”.

Anul 2000 este anul în care formația ocupă locul trei și urcă pe podium la Festivalul Mamaia cu piesa „Dacă ai știi”.

 

 

În același an formația scoate albumul „Cântece noi cu Direcția 5” iar primul concert la Sala Palatului, are loc în anul 2002 pe 14 februarie 2006.

Urmează albumul „Ambiental” în 2006 iar la un an după formația lansează „Impresii personale”, acestea fiind urmate în anul 2008 de „Ambiental cosmic” , „Aniversare” și de albumul „Emoție” în 2009.

„Declarație de dragoste” apare în 2010 și este urmat de albumul „Clasic în 2011”, an în care trupa câștigă premiul pentru Cel mai bun album rock la Premiile Industrii Muzicale Românești.

 

 

În anul anul 2015 trupa lansează alături de Alina Crișan, o fostă componentă a formației Asia, melodia „Te iubesc”. Amintim faptul că artista face parte din trupa Direcția 5, de câțiva ani buni.

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

E oficial! Toate telefoanele din UE vor avea încărcătoare universale!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Club Hush Pitești