(VIDEO )Kilograme de amfetamină găsite în congelatorul unor tineri!

de | 14.07.2022 11:17 | Știri, Eveniment, Național

În cursul zilei de ieri, 13 iulie, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Galați au reținut, pentru 24 de ore, doi inculpați care sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de introducere în ţară de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc.
Astfel, în cursul lunii iulie, cei doi au adus în țară, spre comercializare, o cantitatea de aproximativ 7,1 kilograme de amfetamină care este recunoscută drept drog de mare risc. De asemenea, la data de 12 iulie, unul dintre aceștia a fost prins în flagrant în timp ce transporta cantitatea de 4,45 grame amfetamină.

amfetamina - (VIDEO )Kilograme de amfetamină găsite în congelatorul unor tineri!
Oficialii D.I.I.C.O.T. au pus în aplicare șapte mandate de percheziție domiciliară în județele Galați, Brăila și Dâmbovița. În urma perchezițiilor, aceștia au găsit și ridicat cantitățile de aproximativ 7,1 kilograme amfetamină și 5 grame de canabis, precum și suma de 11.000 de lei.
Astfel, în urma sesizării judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Galați, a fost admisă propunerea de arestare preventivă a celor doi inculpați pentru o perioadă de 30 de zile.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

ULTIMA ORĂ! Medicul Andrei Gaitan își anunță demisia de la Spitalul Județean Pitești!

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole