(VIDEO ) Tinerii care au scuipat semințe pe domeniul public, au ajuns să măture străzile!

de | 14.07.2022 11:51 | Știri, Eveniment, Pitești

În decursul zilelor de marți și miercuri, 12 și 13 iulie, polițiștii locali din cadrul Politiei Locale Piteşti au desfăşurat mai multe acțiuni în orașul Pitești. Acestea au vizat infracțiuni de tulburare a liniştii si ordinii publice, consum de alcool pe domeniul public , folosirea în mod defectuos al mobilierului stradal din parcuri și locuri de joaca, dar și mizeria (consum de semințe) de pe domeniul public în toate cartierele orașului.

Astfel, în urma activităților de mai sus, polițiștii au acordat un număr de 16 sancţiuni contravenţionale. Majoritatea au fost acordate pentru tulburarea liniştii si ordinii publice sau consumul de alcool pe domeniul public.

noapte politie - (VIDEO ) Tinerii care au scuipat semințe pe domeniul public, au ajuns să măture străzile!

De asemenea, în această perioadă, polițiștii locali acționează în cartiere cu scopul de a-i depista și sanctiona pe cei care parcheaza auto de mare tonaj pe domeniul public, conform HCL 60/2016. Astfel, de la 1 iulie până în prezent, oficialii a aplicat 31 sancțiuni conrtravenționale.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO )Kilograme de amfetamină găsite în congelatorul unor tineri!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: