anchetaonline.ro

1,5 MILIARDE LEI PENTRU ARGEŞ. Mihăeşti – se extinde reţeaua de canalizare

de | 14.07.2022 12:00 | Rural, Administrație

► 171 de proiecte aprobate prin Programul „Anghel Saligny”

Lista obiectivelor de investiţii din judeţul Argeş, finanţate de Ministerul Dezvoltării prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, a fost finalizată şi publicată săptămâna trecută. Conform criteriilor de selectare, pentru judeţul Argeş, din 230 de solicitări, au fost aprobate 171 de obiective, în valoare totală de 1.537.565.799,19 lei, ceea ce reprezintă circa 55% din cuantumul tuturor solicitărilor.

Finanţare de 13,6 milioane lei pentru comuna Mihăeşti

Dezvoltarea reţelelor de utilităţi reprezintă una dintre priorităţile primăriţei Andreea-Iuliana Matei-Crîmpiță. Tocmai de aceea a solicitat Ministerului Dezvoltării finanţare pentru proiectul „Extindere rețea canalizare în satele Văcarea și Valea Popii inclusiv racorduri, racorduri în satele Mihăești și Valea Bradului, comuna Mihăești, județul Argeș”.

Dovadă că proiectul a fost foarte bine întocmit şi argumentat o reprezintă faptul că Ministerul a alocat întreaga sumă solicitată, respectiv 13.621.187 lei. Primii paşi în concretizarea acestui proiect au fost făcuţi în cursul lunii aprilie, atunci când Primăria a încheiat un contract în valoare de 130.000 lei (fără TVA) pentru întocmirea studiului de fezabilitate aferent investiţiei.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Sediul Primăriei Mihăeşti – eficientizat energetic cu bani europeni prin PNRR

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: comuna Mihăești | Mihăeşti | Ministerul Dezvoltării