Jamila a reacționat după ce Liviu Dragnea s-a apucat de gătit: „Nu este un pericol pentru mine”

de | 10.04.2023 09:20 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Jamila a reacționat după ce Liviu Dragnea s-a apucat de gătit: „Nu este un pericol pentru mine”

După ce Liviu Dragnea a stârnit un val de reacții în mediul online, ca urmare a deciziei sale de a se apuca de gătit și de a-și dezvălui rețetele prin intermediul filmulețelor postate pe TikTok și Youtube, Jamila, una dintre cele mai cunoscute bucătărese de pe internet, a avut o reacție.

Aceasta a precizat într-un filmuleț postat recent că foarte mulți urmăritori au atenționat-o cu privire la faptul că ar putea avea concurență serioasă:

De când s-a apucat domnul Dragnea de rețete toată lumea mă etichetează să-mi spună că s-a apucat de rețete și că este un pericol pentru mine. Bineînțeles că nu am nici o problemă cu asta. Nu este un pericol pentru mine domnul Dragnea, nu am o problemă cu concurența, este loc pentru toată lumea. Toți avem dreptul să facem rețete, fiecare creator de conținut are publicul lui, așa că îi urez domnului Dragnea să facă foarte multe rețete și să fie cât mai faimos posibil pe Youtube,” a transmis Jamila.

Liviu Dragnea, de la șef PSD la „chef” bucătar

Imaginile cu Liviu Dragnea la cratiță au stârnit un val de reacții în mediul online, având în vedere că internauții au avut ocazia să îl vadă pe fostul șef PSD într-o postură cu totul diferită, aceea de aspirant al titlului de …chef bucătar.

Nu că ar fi ceva rău să știi să gătești, mai ales că bărbații sunt printre cei mai buni bucătari, așa cum se spune, dar imaginile cu Liviu Dragnea relaxat, cu șorțul pus la gât, au fost, probabil, aproape șocante pentru cei care erau obișnuiți să îl vadă la cârma unuia dintre cele mai puternice partide politice din România.

În 2018, înainte să fie condamnat la închisoare, Liviu Dragnea avea alte obiective. Pe atunci era șeful PSD și își dorea să își păstreze o imagine de om puternic în politica din țara noastră.

Știam ce mă așteaptă și știu ce mă așteaptă. Numai că eu nu vreau să plec ca prostul din această viață și din această funcție!”, declara fostul lider PSD, la vremea respectivă. 

Ieșit din închisoare în iulie 2021, fostul lider PSD pare că vrea să dezvăluie o nouă imagine a sa, nevăzută până acum de marea majoritate. Astfel, Liviu Dragnea a decis să își lanseze un canal de Youtube destinat artei culinare.

Bun venit la ”Bucătăria de acasă”! Pentru cei foarte puțini care nu mă știu, numele meu este Liviu Dragnea.

Ne bucurăm să încercăm în aceste filmulețe să descoperim împreună niște rețete de mâncare, rețete ușoare, rețete gustoase și, foarte important, sănătoase ”, a spus fostul lider PSD.

În câteva ore, filmulețul postat de Liviu Dragnea pe Youtube a strâns zeci de mii de vizualizări și numeroase comentarii, cele mai multe fiind extrem de ironice.

Îmi place domnul, ar trebui să se bage în politică. Cred că ar avea succes“, „Foarte bună mâncarea, am avut şansa să gust când eram colegi de celulă“, „Episodul 2: vreți să mai fiu bucătarul vostru?“, „Sper să meargă bine canalul ca să nu mai fie nevoie să faceți politică! Mult success!“, sunt câteva dintre comentariile spumoase ale internauților.

„Ai reusit tu să scoţi un milion de români pe stradă… eu zic că reuşesti să faci şi un milion de vizualizări la video”

Nu se știe dacă își va relua activitatea în politică ori se va orienta, într-adevăr, spre un alt domeniu. Cert este că, Liviu Dragnea pare să fie la fel urmărit și discutat de români precum era acum câțiva ani. Ba chiar, un cetățean nostalgic l-a încurajat spunându-i că dacă a reușit să scoată un milion de români în stradă, va reuși performanța de a atinge și un milion de vizualizări la video.

Ai reusit tu să scoţi un milion de români pe stradă… eu zic că reuşesti să faci şi un milion de vizualizări la video! Succes Liviu!”, este comentariul acestuia.

Felicitări! Mult succes în noua carieră! Un exemplu excelent pentru colegii din PSD-PNL-AUR-UDMR“, „Ce rețetă bună! Soția mea a întinerit cu 25 de ani, cei 3 trandafiri s-au uscat mai tare (pentru rețeta de compot suedez), iar vecinii mi-au pus gratii la geam!!“, „Eu nu mai folosesc de ani buni roșii din comerț, dar voi puteți să le folosiți !” Da, bravo, Livache!“, mai arată comentariile românilor.

Foto Captura Youtube

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Vin banii pentru masa de Paște 2023! Când vor fi încărcate cardurile sociale

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Liviu Dragnea

Ultimele articole