(VIDEO) Luana, „îngerul” lui Andrew Tate, rupe tăcerea: „Din străinătate sunt ordinele”

de | 12.01.2023 21:45 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Luana Radu, fosta polițistă arestată în dosarul fraților Tate, a dat primele declarații, astăzi. Tinerei i-a fost permis să iasă din arest pentru a fi prezentă la înmormântarea bunicii.

Luana Radu a fost însoțită de polițiști, fiind sub escortă. Întrebată de jurnaliști despre dosarul de proxenetism al lui Andrew Tate, aceasta a spus că atât ea, cât și frații Tate sunt nevinovați:

Suntem nevinovaţi. Este un dosar fabricat în totalitate. Nu există niciun fel de probă. Din străinătate sunt ordinele. Spun adevăruri care dor. Se purtau frumos cu toată lumea. Nu am fost abuzată nici eu niciodată”, a declarat Luana Radu.

Amintim că fosta polițistă a fost arestată alături de frații Andrew și Tristan Tate, dar și de Georgiana Naghel, fiind acuzați de grup infracţional organizat, trafic de persoane, spălare de bani și viol.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Andrew și Tristan Tate rămân în arest! Curtea de Apel Bucureşti le-a respins contestațiile!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: