Unul dintre cele mai mari lanțuri de fast-food ar putea fi vândut

de | 12.01.2023 23:02 | Știri, După locație, După subiect, Economic, Național

Unul dintre cele mai mari lanțuri de fast-food ar putea fi vândut

Unul dintre cele mai mari lanțuri de fast-food din lume ar putea fi vândut, potrivit Wall Street Journal, citat de CNN Business.

Este vorba despre brandul american Subway, iar tranzacția ar putea să evalueze compania la peste 10 miliarde de dolari. Aceasta ar putea fi una dintre cele mai mari tranzacții din industria fast-food, potrivit Economedia.ro.

Deocamdată urmează să fie înaintate oferte de la alte companii și de la fondurile de tip private-equity, potrivit Wall Street Journal, însă procesul de vânzare nu reprezintă încă o certitudine.

În anul 2021 au mai apărut astfel de informații, potrivit cărora Subway ar fi vândut, însă acestea au fost dezmințite.

190501132028 subway restaurant restricted - Unul dintre cele mai mari lanțuri de fast-food ar putea fi vândut

Foto Replica Online

În calitate de companie privată, nu dorim să facem comentarii cu privire la structura acționariatului sau planurile de afaceri”, a declarat un purtător de cuvânt de la Subway.

Subway are peste 37.000 de restaurante în peste 100 de țări. În România, compania deține 38 de restaurante.

Foto descriptiv Kanal D

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole