(VIDEO) Explozie într-un apartament din Pitești!

de | 13.01.2023 08:21 | Eveniment, Importante, Pitești, Știri

Update

Pacienta rănită în urma exploziei a fost dusă la Spitalul Județean de Urgență Pitești. După ce a fost evaluată în Unitatea de Primiri Urgențe și i s-au acordat primele îngrijiri medicale, s-a decis internarea acesteia în Secția de Chirurgie Plastică. Este stabilă, conștientă. Prezintă arsuri de gradul IIA și gradul IIB pe aproximativ 5 % din suprafața corporală (regiunea facială și membrele superioare).

Știre inițială

Pompierii de la Detașamentul Pitești au fost solicitați să intervină noaptea trecută, în jurul orei 03:50, în cazul unui explozii care s-a produs într-un apartament, la parterul unui bloc de pe strada Vasile Alecsandri, cartierul Trivale, din municipiul Pitești.

Explozie puternică în această noapte într-un bloc din municipiul Pitești. Din cauza unei acumulări de gaze a avut loc o deflagrație care a afectat aproape jumătate din apartamentele de pe scară. Explozia nu a fost urmată de incendiu, însă două femei au ajuns la spital.

Explozia puternică a avut loc intr-un apartament situat la parterul unui bloc din cartierul Trivale al municipiului Pitești din cauza unei acumulări de gaze. Sunt două victime, proprietara apartamentului, o femeie de 69 de ani și încă o femeie din bloc, cu atac de panică, ambele au ajuns la spital cu ambulantele. Explozia nu a fost urmată de incendiu, însă pagubele sunt însemnate: mai multe apartamente au fost afectate, ușile de la jumătate din locuințe au zburat, mașinile aflate în fața scării sunt avariate. Majoritatea locatarilor au iesit din case, unii s-au întors, alții sunt la vecinii din blocurile învecinate, nimeni nu a stat afara, erau doua grade la ora exploziei la Pitesti.

Pagube însemnate au fost constatate până acum la patru apartamente situate la parterul blocului, pe casa scării până la etajul 1 și la un autoturism parcat în apropiere.
Totodată, până acum au mai fost afectate ușor alte trei locuințe de la etajele superioare ale aceleiași scări a blocului. Pagubele înregistrate au fost în principal la elementele de tâmplărie (ferestre și uși) ale locuințelor.
Autoturismul prezintă zgârieturi și o anvelopă spartă.”, anunță ISU Argeș.

Polițiștii Secției 3 Poliție Pitești asigură măsuri de ordine, pentru sprijinirea intervenției pompierilor.

De asemenea, locatarii au fost evacuați.

Din primele date, proprietara apartamentului în care ar fi avut loc deflagrația ar fi suferit arsuri, i se acordă îngrijiri medicale, fără alte persoane care să fi suferit leziuni, cu pagube materiale la nivelul altor apartamente de pe aceeași scară (afectate uși de acces).”, anunță IPJ Argeș.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Culmea tupeului! A vândut o mașină împrumutată

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole