(VIDEO) Lupte de stradă cumplite în Napoli! Fotbalul care arde orașul!

de | 15.03.2023 23:52 | Știri

Hoas pe străzile din Napoli chiar înaintea meciului retur din ”optimile” Champions League . Circa 600 de suporteri ai echipei germane Eintracht Frankfurt au făcut devastat tot ce le-a ieșit în cale.

A fost necesară intervenția poliției italiene pentru a-i potoli, dar chiar și așa, huliganii au făcut prăpăd.

Aceștia au interzis prin ordinul strict al Prefecturii, au interzis să asiste pe stadionul ”Diego Armando Maradona” la duelul cu liderul din Serie A.

Nemții au distus tot, răsturnând tomberoanele cu gunoi, spărgând vitrinele magazinelor și dând foc mai multor mașini, inclusiv uneia de poliție, în drumul dinspre centru către Piazza del Gesù.

„De la o zi la alta se introduc noi restricții, dar sper ca măcar echipa și stafful tehnic să poată avea acces în stadion”, a fost remarca ironică adusă de antrenorul Oliver Glasner.

De asemenea, a fost oprită vânzarea de bilete înainte de meci.

VEZI VIDEO AICI

Sursa Foto gsp.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Cristian Boureanu a fost prins (din nou) băut la volan!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole