Cristian Boureanu a fost prins (din nou) băut la volan!

de | 15.03.2023 22:53 | Știri, Eveniment, Național

Cristian Boureanu, fostul deputat PNL, a fost prins, în cursul zilei de astăzi, miercuri, 15 martie, în jurul orei 17.15, în timp ce conducea sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta a fost oprit pentru control de polițiștii rutieri din cadrul Serviciului Rutier Prahova, care se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DN1, în orașul Comarnic, după ce ar fi efectuat o manevră de depășire neregulamentară.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,11 mgL alcool pur în aerul expirat, ulterior Cristian Boureanu a cerut recoltare de probe biologice de sânge.

Fostul deputat a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.175 de lei și i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru 150 de zile.

Sursa Foto Cancan

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Băiat de 18 ani din Mioveni, găsit mort în casă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: