Discuții importante la Pitești. Iată ce a primit Cristian Gentea de la președintele Federației Române de Box!

de | 15.03.2023 22:14 | Știri, Județean, Lifestyle, Național, Pitești

Cristian Gentea, primarul Piteștiului, a distribuit pe pagina acestuia de Facebook câteva poze în care apare cu Vasile Cîtea, președintele Federației Române de Box, și ținând în mână o perechea de mănuși de box. În cadrul întâlnirii dintre cei doi s-a discutat posibilitatea încheierii unui parteneriat între Federație și autoritatea locală din Pitești în vederea organizării unui Campionat European de Box în Pitești.

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, s-a întâlnit astăzi cu președintele Federației Române de Box, Vasile Cîtea.

”Avem promisiunea că e agreată o asemenea manifestare”

”Azi am avut plăcerea să mă întâlnesc cu domnul Cristian Gentea, primarul municipiului Pitești, un primar implicat puternic și în domeniul sportului. În numele FRBox, am discutat despre posibilitatea organizării unui Campionat European de Box în Pitești! Avem promisiunea că e agreată o asemenea manifestare și dl. primar va începe consultările cu CL și serviciile de specialitate din primărie pentru aprobarea parteneriatului dintre FRBox și Primăria Pitești! Am vizitat și noua sala polivalentă, unde se va desfășura competiția și am rămas plăcut impresionat de modul cum e această sală! O bijuterie, o sală ultramodernă, cu toate dotările și capacitățile pentru a organiza evenimente de mare anvergură internațională! Felicitări dl. primar Gentea pentru ce face la Pitești și mulțumiri dl. deputat Georgescu Nicolae pentru sprijin! Sus FRBox . HAI ROMÂNIA!”, a scris Vasile Cîtea, președintele Federației Române de Box.

”Vom organiza împreună un eveniment major”

”Și eu sunt încântat de întâlnirea pe care am avut-o cu domnul Vasile Cîtea, președintele FR Box!

Colaborarea noastră nu a început acum, ci mai demult, când, din postura de președinte al CA FC Argeș, am înființat secția de box în cadrul clubului (mai mult, îmi amintesc cum am participat și… am suferit amândoi la Galați, la Campionatul European de juniori, când, după o evoluție entuziasmantă, sportivul nostru, Adrian Preda, a obținut DOAR medalia de argint!).

Vom colabora și în viitor, iar în primăvara anului 2024, cu siguranță, vom organiza împreună un eveniment major la Pitești!”, a scris primarul Piteștiului, Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea, Vasile Citea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Fostul portar Bogdan Vintilă – numit antrenor principal la FC Argeş!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești