Fostul portar Bogdan Vintilă – numit antrenor principal la FC Argeş!

de | 15.03.2023 16:25 | Știri, Județean, Lifestyle, Pitești

  • Echipa de fotbal FC Argeș are un nou antrenor!

Bogdan Argeş Vintilă a fost numit antrenor principal al echipei din Trivale.

Clubul FC Argeş şi Bogdan Argeş Vintilă au ajuns la un acord pentru postul de antrenor principal al grupării din Trivale, ce se va întinde până în vara lui 2025“, se precizează într-un comunicat.

Fostul portar, Bogdan Vintilă a revenit la FC Argeș după 16 ani, ultimul său meci ca jucător al alb-violeţilor a fost în 2007.

Vintilă fc arges

Ajuns la 51 de ani, acesta a fost secundul lui Gheorghe Hagi la Galatasaray, FC Viitorul și Astra Giurgiu.

Bogdan Argeş Vintilă  a fost de asemenea  și selecţionerul naţionalei Under-17, principal la FC Voluntari, Metaloglobus, FCSB şi FCSB II.

Destinul i-a prezis încă din primele zile ale vieții o legătura strânsă cu echipa din Trivale. A îmbrăcat tricoul alb-violet timp de 9 sezoane. A spus mereu că FC Argeș este singura sa iubire.

 

Bine ai revenit acasă, Super Vintilă!”, este mesajul transmis pe pagina de Facebook a echipei FC Argeș. 

Fc Argeș

Reamintim faptul că în această lună au plecat de la echipă atât antrenorul Marius Croitoru, care și-a dat demisia de la FC Argeș, pe 7 martie, cât și Constantin Schumacher, la o zi după.

Mai multe informații legate de acest subiect puteți citi AICI. 

Echipa de fotbal FC Argeș a ajuns pe locul 14 în clasament cu 27 de puncte. De precizat că în play-out FC Argeș va debuta contra formaţiei Universitatea Cluj, finnd un meci în deplasare.

 

Bogdan Vintilă: ”Am venit să pun umărul la îndeplinirea obiectivului”

Este un sentiment frumos. Sunt bucuros că am revenit la Piteşti, oraş care m-a adoptat şi căruia îi datorez multe. Am venit să pun umărul la îndeplinirea obiectivului, să jucăm un fotbal plăcut, dar şi eficient.

 

Dacă nu veneam în situaţia asta, când să mai vin? Dacă nu eu, atunci cine? Mă bucur că au apelat la mine. Sper să reuşim împreună cu jucătorii şi să fim fericiţi la sfârşitul campionatului. Important este să ieşim din zona locurilor care pot duce în liga a doua, dar asta doar cu un joc bun.

 

În momentul ăsta trebuie să le redau plăcerea jucătorilor de a juca fotbal. Este presiune, este normală presiunea într-un fel, dar trebuie să fie pozitivă. Suporterii argeşeni trebuie să aibă încredere în echipă”, se menționează în comunicatul transmis pe site-ul oficial al echipei de fotbal. 

 

Foto: Facebook FC Arges 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: FC Arges

Ultimele articole