Argeșean reținut după ce și-a bătut concubina și pe copilul acesteia de doar 10 ani!

de | 15.03.2023 16:38 | Știri, Eveniment, Județean

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr au continuat, în ziua de 14 martie, cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung.

Dosarul îl vizează pe un bărbat de 41 de ani, din Rucăr, cu antecedente penale.

Astfel, argeșeanul i-ar fi bătut, în cursul zilei de 4 martie, pe concubina sa și pe fiul acesteia, în vârstă de doar 10 ani, în timp ce se aflau în locuința lor din localitatea Rucăr.

În cursul zilei de ieri, marți, 14 martie, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Acesta se afla sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile, după ce, în data de 13 martie, a fost reținut pentru săvârșirea infracțiunilor de încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecţie a oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protective și amenințare.

 

Foto descriptiv.

Sursa Foto Adevarul

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Scene XXX într-o sală de jocuri din Pitești! Doi tineri au fost reținuți

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole