anchetaonline.ro

Trei piteșteni de 16, 19 și 22 de ani au furat telefonul unei persoane și “l-au făcut” amanet!

de | 15.03.2023 17:20 | Știri

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au continuat, în cursul zilei de 14 martie, cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Astfel, în ziua de 24 februarie, trei piteșteni de 16, 19 și 22 de ani au căzut de comun acord și au furat telefonul unei persoane care se afla într-un parc din Pitești.

Nu a trecut mult până ce tinerii au ajuns cu telefonul la amanet și au împărțit banii.

După administrarea probatoriului, în cursul zilei de 14 martie, tânărul de 19 ani și minorul de 16 ani au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Foto descriptiv.

Sursa Foto Tele M

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Scene XXX într-o sală de jocuri din Pitești! Doi tineri au fost reținuți

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: