Constantin Schumacher a plecat de la FC Argeș, la o zi după Marius Croitoru

de | 08.03.2023 15:28 | Știri, Județean, Lifestyle, Pitești

  • Constantin Schumacher a demisionat de la FC Argeș!

 

După ce ieri, 7 martie, Marius Croitoru și-a dat demisia de la FC Argeș, azi, clubul de fotbal a rămas și fără Constantin Schumacher.

Constantin Schumacher, care este antrenorul principal din acte al echipei din Trivale, a plecat de la echipă, cu trei zile înainte de meciul cu Petrolul, ultimul meci din sezon.

Constantin Schumacher

Nu pot să fiu secundul lui Radu Dragoș, îmi este prieten și nu putem să încurcăm lucrurile. Îmi doresc ca echipa să scape de la retrogradre.

 

Decizia a fost luată de altcineva, de un sponsor al clubului. Este păcat! La un club atât de mare ca FC Argeș decide un om care dă 2-3 lei.

 

Când a venit Marius Croitoru pe bancă, am vorbit cu domnul primar că voi sta la echipă cât timp stă Marius pe bancă si că nu voi mai accepta rolul de antrenor secund”, a spus Constantin Schumacher, conform stiripesurse.ro.

 

Foto: digisport.ro

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Marius Croitoru a plecat de la FC Argeș! Cine va pregăti echipa

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: FC Arges

Ultimele articole