Marius Croitoru a plecat de la FC Argeș! Cine va pregăti echipa

de | 07.03.2023 19:07 | Știri, Județean, Lifestyle

  • Antrenorul Marius Croitoru OUT de la FC Argeș!

Marius Croitoru FC Argeș

Reprezentanții clubului FC Argeș au comunicat oficial că astăzi, 7 martie, s-a ajuns la un acord cu Marius Croitoru pentru rezilierea amiabilă a contractului.

Clubul nostru a ajuns la un acord pentru rezilierea contractului pe cale amiabilă cu antrenorul Marius Croitoru.

Antrenorul în vârstă de 42 de ani a plecat de la echipă iar interimatul va fi asigurat de Dragoș Radu, Constantin Schumacher și Paul Ciobanu.

Echipa de fotbal FC Argeș a ajuns pe locul 15 în clasament cu 13 meciuri la rând fără victorie și se află din păcate pe un loc retrogradabil.

 

Da, în principiu a anunțat aseară (n.r. – luni seara) că vrea să plece, iar azi își va rezilia contractul de comun acord. Din păcate, strategiile clubului, mai întâi din vară, iar mai apoi din iarnă, au fost departe de realitate. N-am avut rezultatele așteptate, mai ales în ultima perioadă.

 

Pe de-o parte, e normal, există un blocaj la nivel psihologic, am tot patinat în gol și am ajuns în această situație. Toată răspunderea trebuie să vină pe umerii jucătorilor și staff-ului tehnic. Salariile sunt la zi, condițiile erau optime pentru realizarea obiectivului pe care-l aveam în vară. (…) După meciul de la Voluntari, a anunțat că, pentru binele echipei, se retrage, ca să producă un șoc.

 

În momentul în care nu sunt rezultate, vă dați seama că există tot felul de discuții în vestiar. N-am arătat ca o echipă, am tot avut probleme din cauza omogenității. Poate avem o problemă în acest moment din punct de vedere al management-ului sportiv”, a precizat Daniel Stanciu, directorul executiv al lui FC Argeș, la emisiunea „Liga Digi Sport”.

 

Foto: digisport.ro

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: FC Arges