Argeș: O femeie a fost salvată dintr-un incendiu de un vecin

de | 16.03.2023 07:56 | După locație, Curtea de Argeș, După subiect, Eveniment, Știri

INFORMAȚII NOI

Potrivit reprezentanților ISU Argeș, proprietara, o femeie în vârstă de 83 de ani, a făcut atac de panică atunci când a văzut flăcările. Femeia a fost transportată la spital de către un echipaj medical.

Bătrâna se afla în interiorul locuinței atunci când a izbucnit incendiul. Din fericire, ea a fost evacuată de către un vecin care a văzut focul. Bărbatul nu a stat pe gânduri și a intrat în interior, știind că femeia se află în casă.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jarul sau scânteile căzute din sistemul de încălzire”, transmite ISU Argeș.

În urma incendiului, au ars acoperișurile casei și al unei anexe pe o suprafață totală de aproximativ 65 mp. De asemenea, tavanele au fost afectate de incendiu și apă, iar o parte din acestea s-au prăbușit peste bunurile din interior.

Știre inițială

Un apel la 112 anunța, joi dimineața, izbucnirea unui incendiu la o casă din municipiul Curtea de Argeș, pe strada Rm. Vâlcea.

Din primele informații, incendiul se manifestă pe aproximativ 80 mp, iar o persoană are nevoie de îngrjiri medicale.

La fața locului intervin pompierii pentru localizarea și lichidarea incendiului, iar un echipaj SAJ asigură intervenția medicală.

Foto ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Băiat de 18 ani din Mioveni, găsit mort în casă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Curtea de Argeş