(VIDEO) Migranți prinși de polițiști cu ajutorul dronei

de | 27.05.2023 15:31 | Știri, Eveniment, Național

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Curtici, au depistat, cu ajutorul dronei din dotare, 13 migranți din diverse state afro-asiatice care au încercat să treacă ilegal, pe jos, granița cu Ungaria în Arad.

Migranții au fost surprinși în noaptea de vineri spre sâmbătă, în zona Curtici, la doar 100 de metri de fâşia de frontieră cu ţara vecină.

Migranții au fost surprinși în noaptea de vineri spre sâmbătă, în zona Curtici, la doar 100 de metri de fâşia de frontieră cu ţara vecină.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de frontieră Curtici, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au observat cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte mai multe persoane care se deplasau pe câmp, în direcţia statului vecin. S-a procedat la deplasarea către locul unde se aflau persoanele şi, cu ajutorul dronei din dotarea Sectorului Poliţie de frontieră Curtici, la aproximativ 100 de metri faţă de linia de frontieră, colegii noştri au reuşit interceptarea acestora. Întrucât nu îşi justificau prezenţa în zonă, persoanele au fost conduse la sediul instituţiei pentru efectuarea unor verificări suplimentare”, a informat, sâmbătă, Poliţia de Frontieră Arad.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că este vorba despre nouă cetăţeni din Bangladesh, doi din Pakistan, un afgan şi un indian.

În cauză, polițiștii de frontieră continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

sursă foto/ video Facebook Poliția de Frontieră Română/ General Drones

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Frații Pavăl, patronii Dedeman, au cumpărat hotelul Gardone din Italia

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Poliția de Frontieră Română

Ultimele articole