Cristian Gentea – voluntar la acțiunea de ecologizare. Peste 10,5 tone de deșeuri colectate într-o zi!

de | 27.05.2023 16:13 | Știri, Județean, Lifestyle, Național, Pitești

Peste 150 de voluntari s-au reunit să ”curețe” Piteștiul. Doar astăzi voluntarii au colectat peste 10,5 tone de deșeuri. Printre cei prezenți la a doua etapă a proiectului “Voluntar în orașul tău: Piteștiul meu curat!”, derulat astăzi, 27 mai, de către municipalitatea piteșteană, în cadrul programului național “Curățăm România”, a fost primarul Piteștiului, Cristian Gentea. Acesta alături de ceilalți voluntari a strâns gunoaiele din zona străzii Argeșului.

Cei peste 150 de voluntari care au participat la acțiunea de ecologizare desfășurată astăzi, în zona străzii Argeșului, dinspre cartierul Art. Vertical, respectiv în Turcești, zona G1, au reușit să îndepărteze din zonele menționate peste 10,5 tone de gunoi! În cadrul celor două acțiuni din 21 și 27 mai cei peste 300 de voluntari au colectat peste 14 tone de deșeuri.

Gentea a curatat pitestiu - Cristian Gentea - voluntar la acțiunea de ecologizare. Peste 10,5 tone de deșeuri colectate într-o zi! Gentea a curatat Pitestiul2 - Cristian Gentea - voluntar la acțiunea de ecologizare. Peste 10,5 tone de deșeuri colectate într-o zi!

”Îmi doresc un oraș curat, cu toții trebuie să fim mult mai responsabili!”

”Acțiuni de ecologizare astăzi, în zona străzii Argeșului, dinspre cartierul Art. Vertical, respectiv în Turcești, zona G1.
Sunt foarte încântat de implicarea voluntarilor: de la colegi din primărie și din serviciile și societățile subordonate municipalității, până la elevi și studenți piteșteni, dar și cetățeni ai orașului nostru!
Sunt foarte dezamăgit de ceea ce am găsit, iar fotografiile următoare vorbesc de la sine!
Vă asigur că lucrurile se vor schimba: vom instala camere de supraveghere și vom aplica amenzi pe măsura faptelor!
Îmi doresc un oraș curat, cu toții trebuie să fim mult mai responsabili!”, a scris Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

PItestiul meu curat - Cristian Gentea - voluntar la acțiunea de ecologizare. Peste 10,5 tone de deșeuri colectate într-o zi! Pitestiul meu curat1 - Cristian Gentea - voluntar la acțiunea de ecologizare. Peste 10,5 tone de deșeuri colectate într-o zi!

Comunitatea noastră merită un oraș curat

”Implicarea voluntarilor – angajați din primărie și din serviciile și societățile subordonate municipalității, până la elevi și studenți piteșteni, dar și cetățeni ai orașului nostru – a fost remarcabilă, aceștia lucrând, timp de trei ore, alături de primarul municipiului, Cristian Gentea, pentru a da un exemplu de spirit civic și a atrage atenția asupra necesității de a fi, cu toții, mult mai responsabili cu mediul în care trăim! Comunitatea noastră merită un oraș curat, iar acest deziderat poate fi atins numai prin conștientizarea faptului că deciziile fiecăruia dintre noi, privind respectul pentru mediu, fac diferența!”, arată administrația locală în comunicatul transmis.

Sursă foto: Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Spectacolul continuă la Pitești. Festivalul de Teatru în Stradă PISTF – duminică

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești