(VIDEO) Orice viață contează! Cățelușă blocată în smoală, salvată de pompierii argeșeni

de | 14.05.2022 13:15 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Misiune cu totul specială a pompierilor din județul Argeș. Salvatorii au fost solicitați să intervină pentru a scoate din smoală o cățelușă care rămăsese blocată. Întâmplarea a avut loc în localitatea Călinești, iar pompierii s-au luptat peste 4 ore să salveze bietul patruped.

Intervenția a fost cu atât mai dificilă, având în vedere că animăluțul abia mai respira, fiind afundat cu totul în smoală.

salvare-catelusa-smoala (1)

Foto ISU Argeș

O cățelușă a rămas captivă în smoală. Nu știm cât s-a zbătut să se elibereze, dar norocul ei a fost că un om bun a auzit-o și a chemat pompierii.
Bietul animal era epuizat și părea că renunțase la lupta pentru viață. Abia mai respira și se afundase cu totul în smoală. Pe măsură ce se însera și scădea temperatura, smoala devenea și mai rigidă, însă pompierii nu au renunțat”, au transmis reprezentanții ISU Argeș.

Pentru a putea rezista, unul dintre pompieri a apelat la un prieten, student la Medicină Veterinară, pentru a administra un medicament patrupedului cu scopul de a o ajuta să nu cedeze.

Unul dintre colegii noștri și-a chemat în ajutor un prieten, student la medicină veterinară, care i-a administrat cățelușei medicamente pentru a rezista.
Peste 4 ore a durat până au reușit să o elibereze, timp în care speranța că vor reuși să o salveze creștea de la o oră la alta”, au adăugat salvatorii.

Din fericire, cățelușa a fost eliberată și a ajuns la un cabinet veterinar, acolo unde a primit toate îngrjirile necesare. Ea a fost deja adoptată, iar peste câteva zile, când se va reface complet, va merge la familia ei.

 

salvare-catelusa-smoala (2)

Foto ISU Argeș

 

Schimbare la Netflix! Se întâmplă mai devreme decât ne-am fi așteptat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole