anchetaonline.ro

(VIDEO) Percheziții în Ștefănești! Bărbat reținut de polițiști

de | 05.10.2022 08:00 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Marți, 4 octombrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești și au desfășurat percheziții la domiciliul unei persoane, în Ștefănești, care este cercetată pentru furt calificat.

Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din Pitești, cu antecedente penale, care ar fi intrat prin efracție în trei imobile aflate în construcție, din Bradu. De acolo, omul ar fi furat mai multe scule și unelte electrice, cauzând un prejudiciu estimat la suma totală de 13.000 de lei.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Ștefănești, al luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș și al specialiștilor criminaliști din cadrul Serviciului Criminalistic Argeș, au efectuat o activitate de percheziție la domiciliul unei persoane din Ștefănești, ocazie cu care au descoperit și ridicat mai multe scule și unelte electrice, susceptibile a proveni din infracțiuni de furt”, transmite IPJ Argeș.

Faptele ar fi fost comise în nopțile de 23 spre 24 septembrie 2022 și 27 spre 28 septembrie 2022.

Pe 30 septembrie, hoțul a fost identificat în Pitești Pitești, iar în baza unui mandat de aducere a fost condus la sediul poliției.

Ulterior, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în ziua următoare, pe 1 octombrie, acesta a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a celui în cauză.

Mai mult de jumătate din bunurile sustrase au fost recuperate, acestea fiind restituite persoanelor vătămate.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale, cel în cauză fiind bănuit de comiterea altor infracțiuni cu același mod de operare.”, adaugă polițiștii argeșeni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Teodosie ar fi ordonat execuţia deputatului Bălăşoiu pentru că s-a iubit cu şoferul lui frumos!

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Pitești
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare: