Incendiu violent la o casă! Pompierii au luptat ore în șir cu flăcările

de | 05.10.2022 08:38 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural

Un incendiu puternic a avut loc, în noaptea de marți, la o casă din localitatea Miroși, satul Surdulești.

Flăcările au fost extrem de violente, existând pericolul de propagare la casele din jur, însă pompierii au reușit să gestioneze intervenția pentru a evita acest lucru.

Salvatorii s-au luptat cu flăcările ore în șir. Focul se manifesta la acoperișul locuinței, ulterior extinzându-se și la o anexă. În urma incendiului, au ars acoperișurile locuinței și al unei anexe pe o suprafață de aproximativ 200 mp, mobilierul din încăperi și aproximativ 5 ml de gard.

Ajunse la locul solicitării, forțele de intervenție au constatat că flăcările violente prezentau pericol de propagare la proprietățile învecinate, însă datorită operativității salvatorilor și a modului de gestionare a intervenției, acest lucru a putut fi evitat”, au transmis reprezentanții ISU Argeș.

Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale de la paramedicii SMURD ajunși la fața locului. Este vorba despre o femeie, de 80 de ani și un bărbat, în vârstă de 83 de ani, proprietari ai locuinței, care la vederea flăcărilor au făcut atac de panică.

Potrivit reprezentanților ISU Argeș, cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost fumatul în locuri nepermise sau neprotejate corespunzător.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Teodosie ar fi ordonat execuţia deputatului Bălăşoiu pentru că s-a iubit cu şoferul lui frumos!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU | SMURD

Ultimele articole