anchetaonline.ro

PITEȘTI: Dispare o trecere de pietoni denivelată

de | 05.10.2022 09:07 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Pitești

O nouă măsură va fi instituită pentru siguranța pietonilor și reducerea riscului de accidente rutiere, potrivit Primăriei Municipiului Pitești.

Astfel, de astăzi, 5 octombrie și până joi, 6 octombrie, Administrația Domeniului Public va face lucrări pentru a desființa o trecere de pietoni denivelată, aflată în dreptul Liceului de Arte „Dinu Lipatti”, pe strada Pătrașcu Vodă.

Conform reprezentanților Administrației Publice, în locul respectiv va fi înființată o trecere de pietoni realizată prin marcaj pe carosabil, urmând să fie amplasat și un semafor cu buton.

Rugăm participanții la trafic să circule cu atenție sporită și să respecte semnele de circulaţie pentru evitarea oricăror evenimente nedorite”, transmite Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

E OFICIAL! Proiectul pentru noul stadion din Pitești a fost depus la CNI

 

Citește articolele pe același subiecte: Administrația Domeniului Public
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare: