E OFICIAL! Proiectul pentru noul stadion din Pitești a fost depus la CNI

de | 04.10.2022 14:27 | După locație, Administrație, După subiect, Lifestyle, Pitești, Știri

Veste bună pentru locuitorii din Pitești! Primarul municipiului, Cristian Gentea, anunță că a fost făcut încă un pas privind construirea noului stadion din Pitești, „Nicolae Dobrin”.

În acest sens, edilul municipiului a transmis că vineri, 30 septembrie, studiul de fezabilitate și hotărârea de consiliu local privind obiectivul de investiții a fost predat la CNI (Compania Națională de Investiții), prin administratorul public Lucrețiu Tudor.

De asemenea, marți, 4 octombrie, a fost făcut încă un pas important.

gentea2 - E OFICIAL! Proiectul pentru noul stadion din Pitești a fost depus la CNI

Astăzi, 04 octombrie, am depus la Ministerul Sportului documentația tehnică la faza studiul de fezabilitate în vederea inițierii Hotărârii de Guvern pentru demolarea bazei sportive existente.
Să fie într-un ceas bun!”, a transmis primarul Cristian Gentea.

Investiția care vizează doar clădirea stadionului este de 54.527.000 de euro, fără TVA, iar pentru întreaga investiție, estimarea se ridică până la 76.829.000 de euro.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Primarul Piteștiului: „Vă prezentăm proiectul celui mai spectaculos stadion din România!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: CNI | Pitești