anchetaonline.ro

Piteștiul va avea o scenă mobilă pentru evenimente

de | 04.10.2022 15:08 | După locație, După subiect, Lifestyle, Pitești, Știri

Primăria Municipiului Pitești anunță că Filarmonica Pitești a achiziționat o scenă mobilă pentru evenimente în aer liber.

Această investiție va fi făcută cu o parte din fondurile primite de la Ministerul Dezvoltării, fără implicarea bugetului local.

Este vorba despre o scenă de tipul 10,5Mx8Mx7m, achiziția ridicându-se la suma de 269.700 lei fără TVA, care include scena (cu toate accesoriile de montaj), acoperișul, podiumul și scara.

scena mobila2 - Piteștiul va avea o scenă mobilă pentru evenimente

În urma acestei achiziții, publicul piteștean va beneficia de o paletă mai bogată și mai diversificată de evenimente culturale și de divertisment, organizate pe viitor de către municipalitate!”, au anunțat reprezentanții Primăriei Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

E OFICIAL! Proiectul pentru noul stadion din Pitești a fost depus la CNI

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Filarmonica Pitești | Pitești | Primăria Municipiului Pitești