(VIDEO) Pitești, 7 – 8 iulie. Rebel X Young Rock Festival, în Parcul Lunca Argeșului

de | 04.07.2023 10:35 | Știri, Cultură, Județean, Lifestyle, Pitești

Ne apropiem cu pași repezi de deschiderea celei de-a doua ediți a fetivalului dedicat tinerilor pasionați de muzica rock. În perioada 7 -8 iulie va avea loc în Parcul Lunca Argeșului Rebel X Young Rock Festival, ediția a II-a.

Sursă foto: Primăria Municipiului Pitesti

Organizat de Asociația „La Pietre”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Pitești, prin Centrul Cultural Pitești, Rebel X este un festival aparte, conceput să ofere o platformă optimă de exprimare trupelor tinere și talentate de muzicieni rock, într-un spațiu perfect pentru atmosfera proprie unui eveniment dedicat tinerilor: în cel mai mare parc al Piteștiului, Lunca Argeșului. Ediția a II-a a festivalului Rebel X oferă tinerilor ocazia să se alăture unei experiențe muzicale unice, prin line-up-ul pregătit, atmosfera captivantă și spiritul rock autentic, timp de două zile, în aer liber!

”Bucură-te de trupe rock legendare și de artiști locali talentați, într-o atmosferă autentică de neratat pentru iubitorii muzicii intense!

Ești pregătit să te bucuri și să simți vibrațiile muzicii rock? Intrarea este liberă! Ești așteptat alături de prieteni pentru a te relaxa, sărbătorind împreună cu alți rockeri din toată țara pasiunea comună pentru muzică!

Descoperă explozia de sunet și energia rockului la Rebel X Pitești!”, anunță administrația locală din Pitești în informarea transmisă.

Sursă foto și video: Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ei sunt elevii de 10 ai Argeșului la BAC!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole