(VIDEO) Pitești – Dulciuri și zacuscă pentru imprimantă

de | 20.10.2023 16:30 | Județean, Importante, Lifestyle, Pitești

Reprezentanții unei școli din Pitești au găsit metoda de a aduce bani pentru nevoile instituției.

Pitești școală târg
Este vorba despre Școala Gimnazială Traian din municipiul Pitești, care a organizat un târg de toamnă la care copiii au adus produse de sezon, le-au vândut, iar banii i-au donat școlii tot pentru nevoile lor.
WhatsApp Image 2023 10 20 at 18.28.01 2 - (VIDEO) Pitești - Dulciuri și zacuscă pentru imprimantă
Câteva sute de oameni, elevi, părinți, profesori și … oricine a vrut, au fost invitați astăzi în curtea școlii din Pitești unde s-au organizat standuri cu produse fel de fel. În general, acestea au fost specifice sezonului de toamnă, de la zacuscă la dulceață, de la fructe la sucuri naturale și de la prăjituri la mâncăruri tradiționale. Toate au avut un preț și au fost vândute chiar de elevi.
WhatsApp Image 2023 10 20 at 18.28.01 3 - (VIDEO) Pitești - Dulciuri și zacuscă pentru imprimantă
La târg au participat de asemenea și Dumitru Tudosoiu – seful IȘJ Argeș, city managerul Lucrețiu Tudor care locuiește în cartier și vicepreședintele CJ Argeș, Adrian Bughiu.
WhatsApp Image 2023 10 20 at 18.28.02 2 - (VIDEO) Pitești - Dulciuri și zacuscă pentru imprimantă
Din imagini putem observa că părinții au fost mai entuziasmați decât copiii și au pus tot sufletul ca totul să iasă bine.
Ce credeți că le-a trecut prin cap acestor elevi? Să negocieze cu profesoara de geografie.
Pentru un 10 la Geografie puteți alege orice de pe taraba aceasta GRATIS.”, au spus elevii. 
„Mai negociem ceva ceva..cumpăr și mai învățați și voi”, a răspuns profesoara.
Nu mai dăm test la Geografie luni. Cumpărați cu reducere 50% și nu mai dăm testul luni”, au insistat elevii.
S-a făcut..dar dăm testul marți..ora următoare”, a adăugat doamna profesoară. 
Nimeni nu a primit nimic gratis, totul s-a plătit. Șeful Inspectoratului școlar și-a dat aproape toți banii pe care îi avea la el pentru produse facute de copii. De ce-a rămas și-a luat tradiționalii mici.
Târgul se pare că a fost un eveniment cu real succes, directoarea școlii fiind încântată de implicarea elevilor, de entuziasmul lor, precizând că toată școala a participat la acest eveniment, la această sărbătoare a școlii.
Întrebată ce se va face cu suma strânsă în urma târgului, directoarea a precizat că se dorește achiziționarea unei funcționale pentru școală iar suma rămasă va fi folosită și pentru alte lucruri necesare.
WhatsApp Image 2023 10 20 at 18.28.02 - (VIDEO) Pitești - Dulciuri și zacuscă pentru imprimantă
Această manifestare, aflată la a doua ediție, a avut și un fundal special, la care au cântat tot elevi de-ai școlii.

 

Un alt eveniment de acest gen s-a desfășurat și la Grădinița ,,Micul Prinț” din Pitești.

targ gradinita Pitești

Evenimentul intitulat „Roadele Toamnei la ..Micul Prinț”,  a avut loc în urmă cu două zile și a fost unul cu succes. La el s-au implicat atât reprezentanții grădiniței cât și preșcolarii împreună cu părinții sau bunicii.

targ gradinita Pitești

De la târg nu au lipsit părinții, bunicii, elevii și dascălii școlii Gimnaziale „Mircea cel Bătrân, vecinii de cartier și nu numai. Aceștia au găsit la standurile frumos amenajate: fructe, legume, murături, zacuscă, dulciuri de casă, limonadă și chiar și vată pe băț.

targ gradinita Pitești

Printre persoanele prezente la eveniment s-au numărat și reprezentantul Primăriei Pitești, Teodorescu Danut sau Minciuna Teodor, Inspector educație timpurie.

Am stat de vorbă cu doamna directoare și am aflat faptul că în ceea ce privește suma strânsă în urma târgului de toamnă, fiecare grupă din grădiniță decide ce dorește să achiziționeze iar produsele care au rămas de la târg au fost donate unui azil de bătrâni.

targ gradinita Pitești

Mulțumim tuturor părinților și colaboratorilor pentru implicare în organizarea târgului de toamnă „Roadele toamnei la… MICUL PRINT „!
Mulțumim reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Argeș și reprezentanților Primăriei Pitești!”, a transmis la final,  echipa GPP MICUL PRINȚ, prin vocea directoarei Maria Marin. 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole