Societate din Argeș – prinsă cu nereguli silvice! Amendă de 10.000 de lei!

de | 20.10.2023 17:06 | Știri, Eveniment

Polițiștii Biroului pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol din cadrul Serviciului Ordine Publică Argeș, alături de specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Ploiești-Biroul Județean Argeș, au verificat, în cursul zilei de ieri, joi, 19 octombrie, activitatea unei societăți cu sediul și punctul de lucru în comuna Beleți-Negrești.

Aceștia au efectuat inventarul stocurilor faptice și le-au comparat cu stocurile scriptice din programul SUMAL 2.0, s-a stabilit că societatea nu deținea cantitatea totală de 23,76 m.c. lemn de foc, din speciile molid și carpen.

Societatea a fost sancționată contravențional, în urma abaterii, cu amendă în valoare de 10.000 de lei, conform Legii 171/2010R privind contravențiile silvice, iar cantitatea lipsă de material lemnos, de 23,76 m.c. lemn de foc din speciile molid și carpen, având o valoare de valoare de peste 4.000 de lei, a fost confiscată valoric.

 

 

Foto Monitorul de Vrancea

descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Amenzi de 7.000 de lei, după verificări a modului de organizare a pazei!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: