(video) Pitești: Pus să dea cu mătura, după ce a aruncat un chiștoc de țigară pe jos!

de | 13.04.2022 11:38 | Știri, După subiect, Eveniment, Pitești

Un minor a fost surprins de polițiștii locali din Pitești, marți seara, în timp ce arunca un chiștoc pe jos, după ce terminase de fumat o țigară. Tânărul se afla în spatele Librăriei Eminescu în momentul în care patrula Poliției Locale din cadrul Biroului Intervenție la Evenimente a trecut prin zona respectivă și a surprins fapta minorului.

 

Băiatul a recunoscut că a greșit și pentru a scăpa doar cu un avertisment scris a fost de acord că facă curat.

La vederea polițiștilor, și-a asumat vina și a fost de acord sa facă curat, scăpând astfel doar cu un avertisment scris. Facem apel pe aceasta cale către cetățenii municipiului Pitești, sa nu arunce ambalaje, chiștoace de țigări, semințe, fiind pasibili de sancțiune contravențională de la 1000 la 1500 de lei!”, au adăugat reprezentanții Poliției Locale Pitești.

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Poliția Locală Pitești