anchetaonline.ro

Radu Perianu: „Ne-am mutat”. Află unde funcționează acum Instituția Prefectului Argeș

de | 13.04.2022 11:25 | Știri, Administrație, Pitești

Informații noi , 21 aprilie 2022

Prefectul județului Argeș, Radu Perianu a anunțat în urmă cu puțin timp faptul că Instituția Prefectului județului Argeș s-a mutat la sediul nou. Acesta este situat pe Bulevardul Republicii, nr.67, în clădirea BNR, intrarea făcânduse pe laterală stânga.

La parterul clădirii se află Biroul Registratură și Biroul Apostilă iar celelalte birouri precum și Cancelaria prefectului sunt situate la ultimul etaj.

Pentru informații puteți suna la numărul de telefon: 0248/631100 precum și la numărul de fax 0248/216463.

Adresele de email disponibile sunt:  cabinet.prefect.ipag@mai.gov.ro și relatiipublice.ipag@mai.gov.ro

 

Ne-am mutat!

Instituția Prefectului județul Argeș funcționează de acum în Bulevardul Republicii, nr.67, clădirea BNR, intrarea laterală stânga.

Biroul Registratură și Biroul Apostilă sunt la parter. Persoanele care au nevoie de apostilarea documentelor se pot adresa acestui serviciu, acum disponibil.

Celelalte birouri precum și Cancelaria prefectului sunt poziționate la ultimul etaj al clădirii.

Numerele de contact ale instituției sunt activate.

Ne găsiți la 0248/631100 precum și la numărul de fax 0248/216463.

De asemenea, sunt disponibile adresele de email cabinet.prefect.ipag@mai.gov.ro și relatiipublice.ipag@mai.gov.ro

 

 

Știre inițială 

Prefectul Radu Perianu a transmis informații legate de noul sediu unde se va muta Instituția Prefectului județului Argeș dar și informații noi despre pachetele pentru persoanele defavorizate.

 

Instituția Prefectului județului Argeș se va muta în clădirea BNR din Bulevardul Republicii, nr.67

Suntem în plin proces de organizare a mutării.

Pentru o perioadă scurtă, nu vor fi disponibile numerele de contact ale instituției: 0248/631100 precum și numărul de fax 0248/216463.

 

Toate sesizările se vor trimite pe email

 

Așteptăm sesizările pe email la adresa cabinet.prefect.ipag@mai.gov.ro.

Toate detaliile legate de relocare le vom face publice imediat după instalarea în noua locație.” a transmis prefectul județului Argeș, Radu Perianu.

 

download - Radu Perianu: „Ne-am mutat”. Află unde funcționează acum Instituția Prefectului Argeș

 

Totodată prfectul Radu Perianu a oferit informații legate de pachetele pentru persoanele defavorizate

Acesta transmite că în localitățile Boteni, Rucăr, Lerești, Poienarii de Muscel, Călinești, Topoloveni și în municipiul Câmpulung au fost depozitate deja pachetele cu alimente iar autoritățile locale vor începe distribuirea lor.

Pentru că nu sunt aduse în același timp în toate zonele județului, vom anunța localitățile în fiecare zi în care știm cu certitudine că au fost descărcate aceste pachete.

 

Vă reamintim că vorbim despre alimente de bază care vor ajunge la persoane defavorizate: – persoane beneficiare de alocație pentru susținerea familiei;

– familii și persoane aflate temporar în situații critice de viață, cum ar fi victimele calamităților, persoane cu grad de handicap grav și accentuat;

– persoane care locuiesc în așezări informale (adică persoane care nu au acte de proprietate asupra imobilelor ocupate)

 

Ce conține pachetul

Fiecare pachet primit are o greutate de aproximativ 25 de kilograme și conține: făină, mălai, zahăr, orez, paste făinoase, conserve și ulei.

Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD) este finanțat din Fondul Social European și implementat de Instituția Prefectului județul Argeș.

 


Citește pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: BNR | Instituția Prefectului | Instituția Prefectului Argeș | Radu Perianu | Topoloveni