(VIDEO) Polițiștii din Pitești l-au condus pe ultimul drum pe Radu Trihenea!

de | 29.02.2024 16:21 | Știri, Eveniment

Reprezentanții Poliției Locale Pitești au participat, în cursul zilei de astăzi, la funeraliile colegului de la Poliția Locală Cisnădie.

Radu Trihenea, în vârstă de doar 38 de ani, a decedat la spital, unde a fost internat în urma unui grav accident rutier. Evenimentul a avut loc în timp ce Radu își îndeplinea atribuțiile de serviciu, respectiv dirija traficul într-o zonă cu risc de inundație.

 

La Sibiu au fost prezenți polițiști din aproximativ 15 localități din țară, pentru a-l conduce pe ultimul drum.

De asemenea, în toată țara a fost ținut un moment de reculegere pentru Radu. La fel s-a întâmplat și la sediul Poliției Locale Pitești.

Transmitem condoleanțe familiei îndurerate, dar și colegilor de la Poliția Locală Cisnădie! Din păcate, știm ce înseamnă să pierzi un camarad, Conduras Sevaste decedând anul trecut după ce a fost victima unei agresiuni. Sperăm ca niciun politest local să nu își mai piardă viața la datorie!”, transmite IPJ Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Atenție! Un val de praf saharian traversează România

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole