(VIDEO) Polițiștii rutieri din Argeș au reținut 19 permise în utlimele 24 de ore!

de | 22.02.2023 15:21 | Știri

Polițiștii Serviciului Rutier Argeș au organizat și desfășurat, în cursul zilei de astăzi, 22 februarie, pe DN 7, pe raza localității Bascov, o acțiune având ca să aducă în atenția șoferilor faptul că respectarea regulilor de circulație are ca efect combaterea cauzelor în care au loc accidentele de circulație.

De asemenea, acțiunea a avut și o componentă de verificare.

În privința abaterilor constatate pe drumurile din județul Argeș, în ultimele 24 de ore, polițiștii argeșeni au aplicat 243 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 42.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 19 permise de conducere și au fost retrase 16 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti vor continua acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un val de praf saharian va ajunge peste România!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: