anchetaonline.ro

(VIDEO) Posibil atentat în Bruxelles! O dubă a intrat în mai mulți oameni care erau la terase

de | 26.08.2022 20:27 | Știri, După subiect, Eveniment

Un posibil atentat terorist a avut loc, vineri, în . Șoferul unei dube a intrat în două terase din centru, iar 6 oameni au fost răniți, din primele date. Bilanțul victimelor este încă în curs de actualizare.

Cel care se afla la volanul dubei a părăsit mașina pe o stradă din apropiere și a fugit. La scurt timp, un suspect a fost reținut în regiunea Anvers, potrivit Hot News.

Deocamdată, nu se știe cu exactitate dacă a fost un sau a fost un atentat.

Tocmai stăteam pe terasă. Terasele erau foarte pline. Deodată a apărut o dubă albă cu viteză maximă, care-și schimba direcția de la stânga la dreapta. A trebuit să sărim și să ne lipim de perete. Pe cealaltă stradă, șoferul a lovit o altă terasă, apoi duba a plecat cu viteză”, a povestit un martor, conform Hot News.

Foto Antena 3

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Clinică privată acuzată de trafic de organe! Aducea ilegal cornee din Italia

Citește articolele pe același subiecte: accident | Bruxelles
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare: