(Video) Puhoi de lume în Piața Primăriei. Revelion 2024 cu Clejanii!

de | 01.01.2024 12:39 | Pitești, Importante, Lifestyle

Ultima zi din 2023 a venit cu o serie de surprize muzicale pentru cetățenii care au ales să întâmpine noul an în Piața Primăriei din Pitești. Pe 31 decembrie 2023 toți cei prezenți în centrul orașului au participat la un Super Party.

puhoi de lume - (Video) Puhoi de lume în Piața Primăriei. Revelion 2024 cu Clejanii! artificii - (Video) Puhoi de lume în Piața Primăriei. Revelion 2024 cu Clejanii! spectacol centru - (Video) Puhoi de lume în Piața Primăriei. Revelion 2024 cu Clejanii!

Acesta a început în jurul orei 22:00, unde atmosfera din Piața Primăriei a fost energizată de DJ Project, urmați de Viorica și Ioniță de la Clejani, alături de Taraful Clejanilor. Artiștii au oferit piteștenilor aflați în Piața Primăriei momente de neuitat. La miezul nopții, noul an va fi întâmpinat cu un spectaculos foc de artificii. După miezul nopții SUPER PARTY-ul a continuat cu DJ Graphic MFM Dance & MC Crisa pe ritmuri de dans și voie bună, sub cupola luminoasă a Târgului de Crăciun!

Sursă foto: screenshot

Citiți, fie asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ce amenzi riscă operatorii economici? E-factura este obligatorie!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești