(VIDEO) Sălătrucu: Copil de 12 ani, bătut de profesoară pentru că a deranjat ora!

de | 29.09.2023 20:13 | Județean, Eveniment

Un nou caz de violență a fost raportat într-o școală din Argeș, de această dată la Sălătrucu.

Un elev de 12 ani a ajuns la spital după ce o profesoară l-ar fi lovit de mai multe ori. Incidentul ar fi avut loc marți, 26 septembrie, la Școala Gimnazială „Radu Șerban”.

Cadrul didactic, în vârstă de 63 de ani, predă educație civică, oră la care l-a bătut pe copil.

Băiatul le-a povestit părinților că s-ar fi aplecat să îşi ia un pix care îi căzuse, iar o colegă l-a întrebat ce face, lucru care ar fi deranjat-o pe profesoară.

Enervată că îi deranjează ora, l-ar fi dus pe băiat în spatele clasei și l-ar fi bătut. Seara, copilului i s-a făcut rău, iar părinții au chemat ambulanța.

Băiatul a fost dus la spitalul din Curtea de Arges şi apoi la Spitalul de Pediatrie din Piteşti.

4f93ed89 8611 4ffd 8313 11a3fab29dd1 - (VIDEO) Sălătrucu: Copil de 12 ani, bătut de profesoară pentru că a deranjat ora!

Tătăl băiatului susține că în prezent copilul nu se simte bine și este traumatizat. De asemenea, din cauza acestui incident nefericit, copilului îi este frică să mai meargă la școală.

Florin Mutu, tatăl elevului bătut

Se pare că băiatul nu a fost singurul copil lovit atunci de profesoară. Și o colegă de-a lui ar fi fost trasă de păr, după ce fata a zis că se va duce la director să-i spună despre incident.

Ana Rădulescu, mama fetiței

Părintele băiatului bătut a depus și plângere la poliție.

La data de 26 septembrie a.c., în jurul orei 18:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat din localitatea Sălătrucu, cu privire la faptul că fiul său ar fi fost agresat, în cursul aceleași zile, la școala din localitate, de către un cadru didactic, pe motiv că deranja ora.”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș

Cazul a ajuns în atenția conducerii școlii, dar și a Inspectoratului școlar care va trimite o comisie de anchetă. Deocamdată profesoara nu mai are voie să intre în școală.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Gest șocant în Argeș: Copil bătut de profesor pentru că a deranjat ora!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Sălătrucu