(VIDEO) Simona Bucura Oprescu participă la celebrarea celor 10 ani ai CS Dacia Mioveni 2012!

de | 23.08.2022 10:17 | Știri

Cu ocazia celebrării primului deceniu de la înființarea clubului sportiv CS Dacia Mioveni 2012, Simona Bucura Oprescu a ținut să țină un omagiu! Aceasta a transmis călduroase urări de „La mulți ani!” clubului sportiv de la Mioveni.

La mulți ani și cât mai multe succese, CS Dacia Mioveni!

A fost o mare bucurie pentru mine să particip ieri seară la Sala Sporturilor din Mioveni la evenimentele prilejuite de împlinirea a 10 ani de la înființarea clubului sportiv CS Dacia Mioveni 2012!”, transmite Simona Bucura Oprescu.

Ba mai mult, aceasta a ținut să numească câteva persoane publice datorită cărora acestui club este la acest nivel deosebit.

La Mioveni se face performanță datorită unor oameni precum domnul primar Ion Georgescu, precum domnul director Nicolae Tudose de la Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni ori precum regretatul nostru coleg Adrian Ștefan.

Mioveniul nu este doar o marcă românească de succes datorită Dacia, ci și datorită rezultatelor obținute de la sportul de masă la sportul de performanță, datorită oamenilor care sfințesc locul!

Felicitări și să ne vedem de fiecare dată în momente cu bucurii!”, mai scrie ea pe Facebook.

Vedeți VIDEO aici!

 

Sursa Foto Facebook

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Doi hoți de buzunare fac victime în autobuzele Publitrans din Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni | Nicolae Tudose | Sala Sporturilor

Ultimele articole