(VIDEO) Supărat pe Poliție, un bărbat a distrus autospeciala cu ciocanul

de | 24.04.2023 11:39 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

(VIDEO) Supărat pe Poliție, un bărbat a distrus autospeciala cu ciocanul

Un bărbat supărat pe Poliție, nu se știe din ce motiv, a luat un ciocan și a distrus autospeciala agenților.

S-a întâmplat în județul Caraș-Severin, acolo unde bărbatul ar fi mers în cursul nopții la sediul postului de poliție. A găsit autospeciala agenților și profitând că nu era nimeni în zonă, s-a apucat să o lovească cu ciocanul.

Imaginile au fost postate de Sindicatul Europol pe pagina de Facebook.

În ultimii 20 de ani, tot ce înseamnă protecţie juridică a poliţistului şi autoritate a poliţiei au fost terfelite şi distruse sistematic, până la nivelul pe care îl vedeţi în aceste imagini.

Un cetăţean cu impozitele plătite la zi, în mijlocul nopţii, profitând că la postul de poliţie nu era niciun poliţist (la 90% din posturi este aceeaşi situaţie) a luat un ciocan şi a fezandat o “autospecială” de politie duster aparţinând Postului de Poliţie Măureni din judeţul Caraş-Severin”, a transmis Sindicatul Europol.

Conform oamenilor legii, bărbatul a fost identificat și prins de poliţiştii din cadrul Secţiei Nr. 5 Poliţie Rurală Bocşa. El nu și-a motivat prea clar gestul, dar a spus că nu suportă Poliția și a amenințat că și pe viitor va comite astfel de acțiuni.

În urma faptei sale, bărbatul s-a ales cu măsura contrulului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Foto/video: Facebook Sindicatul Europol

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Au apărut materiale video cu amorul din secția de poliție din Argeș!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Europol