Au apărut materiale video cu amorul din secția de poliție din Argeș!

de | 24.04.2023 08:15 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Județean, Rural

INFORMAȚII NOI

Au apărut materiale video cu amorul din secția de poliție din Argeș!

Au apărut materiale video cu amorul din secția de poliție din localitatea Schitu Golești, din județul Argeș. Imaginile ar fi fost surprinse chiar de către soțul înșelat, militar la o unitate din Brașov.

Amintim că tot el este cel care i-a dat în vileag, sunând la 112, după ce amorezii s-au baricadat în birou.

Cei doi amorezi, atât șeful de post de la Schitu Golești, cât și subalterna sa, sunt cercetați disciplinar de către superiori.

Știre inițială, 21 aprilie

Polițiști prinși în timp ce se iubeau în sediul Poliției! Soțul înșelat i-a dat în vileag

Poveste cu iz de telenovelă într-o secție de poliție din județul Argeș! Un șef de post ar fi fost prins, noaptea trecută, în timp ce petrecea câteva momente intime cu o subordonată, iar cel care i-ar fi prins ar fi chiar soțul femeii.

Întreaga scenă a avut loc în noaptea de joi, în localitatea Schitu Golești, acolo unde șeful de post din Schitu Golești, dar și președintele județean al Sindicatului Europol, s-ar fi retras împreună cu femeia, polițistă în aceeași localitate, în sediul poliției pentru a-și trăi povestea de iubire, care de altfel, este interzisă. Povestea cu iz de telenovelă s-a complicat atunci când soțul femeii i-a dat în vileag pe cei doi.

Ambii agenți, care sunt repartizați la același post de Poliție, au fost planificați în schimbul 2, în intervalul 14:00-22:00. Bărbatul ar fi bănuit că soția lui și șeful de post de la Schitu Golești ar avea o relație, prin urmare, noaptea trecută i-a urmărit, iar ulterior a constatat cei doi amorezi s-au retras, după terminarea programului, pentru câteva momente intime, chiar în sediul postului de poliție.

Bărbatul înșelat ar fi încercat să intre peste cei doi, dar nu a reușit, ușa fiind închisă. Prin urmare, a sunat la 112 și a povestit grozăvia. Conform surselor noastre, soțul femeii a sunat la 112 în jurul orei 22:30, spunând ceea ce se petrece.

Inițial, la fața locului au ajuns polițiștii municipiului Câmpulung, iar apoi șeful secției de Poliție Rurală Schitu Golești, însă amorezii nu au dorit să deschidă ușa. Apoi, la sediul Poliției s-a deplasat și adjunctul IPJ, Florin Mocanu, dar ușa a rămas închisă în continuare, timp de câteva ore bune. Prin urmare, a fost nevoie de intervenția mascaților pentru a intra în interior.

Cei doi și-au motivat acțiunile spunând că s-au panicat și de aceea s-au încuiat în secția de poliție.

Potrivit surselor noastre, femeia a revenit în post, din concediu de maternitate, de aproximativ două săptămâni. Nu se știe, însă, de cât timp are relația amoroasă cu șeful de post de la Schitu Golești.

În acest caz va fi declanșată o anchetă disciplinară, urmând să fie luate măsurile care se impun.

Pentru clarificarea tuturor împrejurărilor și luarea tuturor măsurilor care se impun, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Argeș a dispus efectuarea de verificări prin Biroul de Control Intern”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș, Florin Popa, pentru Ancheta Online.

Foto descriptiv Stiripesurse.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ultimă oră! Criminalul de la Câmpulung- arestat pentru 30 de zile

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș | Schitu Goleşti