Reacție în cazul bărbatului care a ieșit cu pitonul la McDonald’s: „Nu e periculos! Poate fi scos în public”

de | 27.04.2023 13:00 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

Reacție în cazul bărbatului care a ieșit cu pitonul la McDonald’s: „Nu e periculos! Poate fi scos în public”

Au apărut și primele declarații, în urma imaginilor care au devenit destul de rapid virale pe rețelele de socializare.

Amintim că este vorba despre bărbatul care a intrat într-un restaurant de tip fast food din Romania cu un șarpe imens pe umăr.

Astfel, Ovidiu Sima, prietenul proprietarului pitonului sare în ajutorul acestuia și declară că pitonul este un animal de companie foarte cuminte și că nu i s-a părut deloc periculos faptul că au intrat cu el în restaurant, ci mai degrabă amuzant.

Prietenul meu s-a ocupat foarte mult de el. Îl are de cinci ani și deține documente care atestă că este un animal de companie. Noi am ieșit puțin la plimbare, l-am scos afară, pentru că vremea a fost bună.

În timp ce mergeam spre casă, am decis să ne oprim să luăm ceva de mâncare. Este animal de companie. Nu este periculos. Poate fi scos în public. Niciodată nu a mușcat pe nimeni”, a declarat acesta pentru antena3

În urma acestor imagini, polițiștii s-au sesizat din oficiu și, împreună cu Direcția Sanitară Veterinară, vor să afle dacă proprietarul pitonului deține acte de proveniență.

Știre inițială

În zilele noastre se pare că nimic nu ne mai surprinde. Deși printre cele mai întâlnite și iubite animale de companie apar pisicile, cățeii sau peștii, un tânăr din Târgu Jiu preferă animalele exotice.

Astfel, apar imagini inedite într-un restaurant de tip fast food din Romania.

Un clip de pe TikTok a devenit viral și a stârnit mii de reacții din partea internauților în comentarii.

În filmuleț apare un tânăr  care a făcut spectacol într-un restaurant McDonald’s. Tânărul a ieșit să ia masa cu prietenul său, un piton gigantic, spre surprinderea și panica angajaților, dar și a clienților din fast-food.

Bărbatul purta liniștit, pe umăr, un șarpe imens, care de altfel părea extrem de bucuros de plimbarea sa nocturnă. Prietenul necuvântător a fost destul de liniștit pe perioada vizitei.

@babby24k

Mcdonald’s după 00:00😂

♬ original sound – Top Hits Production – Top Hits Production

 

Persoanele care se aflau la acel moment în interiorul localului au filmat momentele senzaționale, pentru că nu vedem zilnic un șarpe într-un restaurant. Ulterior acestea au fost postate pe platforma TikTok, unde au devenit virale în câteva ore.

„Când ieși cu soacra la Mc…”, „Așa ies și eu, doar că o țin de mână”, „Când nu ai cu cine să lași copilul”, „săsssstrează restul”, „Ăsta e secretul ca să nu stai la coadă”, „Nici soacrele nu mai sunt ce au fost”, „Dacă ești urmărit de cămătari sau mai știu eu ce, asta e o metodă foarte bună să ieși din casă. Nu se apropie nimeni de tine.” au fost doar o parte dintre comentariile care au făcut senzație la postarea respectivă.

sursa video TikTok.ro

sursă foto antena3.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Șofer cu “apucături” de polițist! Și-a montat pe BMW semnale speciale

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: McDonald’s