A început acțiunea de cosire a spațiilor verzi la Mioveni!

de | 27.04.2023 12:45 | Știri, Administrație, Județean, Mioveni

La Mioveni a început acțiunea de cosire a spațiilor verzi. Aceasta vizează atât parcurile, scuarurile, aliniamentele stradale dar și spațiile verzi aferente blocurilor de locuințe.

Municipalitatea anunță că astăzi, 27 aprilie acțiunea de cosire s-a desfășurat pe străzile: Carol Davila, 1 Mai, Ion Pillat, Eroilor și Liviu Rebreanu.

cosire la Mioven

Din cauza condițiilor meteo din ultima perioadă, dar și a suprafeței mari care trebuie acoperită, acțiunea nu s-a putut desfășura conform graficului stabilit, motiv pentru care facem apel la răbdare și vă asigurăm că vom ajunge în toate zonele în vederea efectuării lucrărilor de cosire.

 

Venim cu rugămintea ca asociațiile de locatari să se implice alături de noi în această activitate”,  a transmis societatea Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni.

cosire la Mioven

Cetățenii orașului Mioveni sunt rugați să nu lase mașinile parcate foarte aproape de garduri, imobile sau blocuri de locuințe.

Motivul este de prevenție, de a evita eventualele incidente în timpul cositului dar și pentru a ne putea desfășura activitatea în bune condiții.

De precizat faptul că lucrările de cosit se realizează atât manual, cât și mecanizat cu ajutorul autospecialei Unimog U300.

 

Foto Facebook

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: