(VIDEO) Un avocat a fost reținut, după ce și-a omorât iubita însărcinată

de | 15.07.2022 21:13 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

  • (VIDEO) Un avocat a fost reținut, după ce și-a omorât iubita însărcinată

Un avocat a fost reținut de oamenii legii, după ce procurorii au strâns suficiente probe pentru a-l acuza de uciderea iubitei lui. Cazul șocant a avut loc în urmă cu un an, atunci când o tânără de 26 de ani, din Iași, care era la rândul ei avocat, a fost găsită fără viață în fața blocului, după ce se prăbușise de la etajul șase al imobilului în care locuia cu iubitul ei, un avocat cunoscut de 39 de ani.

Mai mult, victima, Monica Cioară, era însărcinată la momentul producerii tragediei.

Conform anchetatorilor, cei doi se întorceau de la o petrecere în noaptea 19 iunie 2021, dar ar fi avut discuții în contradictoriu, atât la petrecere, cât și după ce au ajuns acasă. Vecinii au povestit că îi auzeazu foarte des certându-se, inclusiv în noaptea respectivă femeia ar fi fost auzită spunând „Nu fă asta”.

Avocatul, Sebastian Felecanu, împreună cu Monica, au fost surprinși de o cameră de supraveghere, în noaptea respectivă, în timp ce se întorceau de la petrecere. Pe filmare se poate observa că bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice, clătinându-se, iar Monica era vizibil nervoasă.

 

La scurt timp, femeia a fost găsită căzută de la etaj, în jurul orei 4, purtând doar lenjerie intimă și șosete.

La un an de la această tragedie, procurorii au ajuns la concluzia că Sebastian Felecanu i-ar fi provocat căderea femeii, acuzația fiind de omor calificat, deoarece aceasta era însărcinată.

Prima variantă a anchetatorilor a fost cea a sinuciderii, dar mai multe dovezi i-au făcut pe aceștia să ia în calcul varianta crimei. După ce au reușit să acceseze telefonul victimei, procurorii au aflat că relația dintre cei doi nu mergea bine.

Foto AloIasi

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Reacție dură după scandalul Găitan: „Domnul doctor s-a făcut dispensabil!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole