(VIDEO) Un tânăr de 25 de ani a încercat să vândă o armă în Argeș!

de | 09.08.2022 15:05 | Știri, Eveniment, Județean

Un tânăr de 25 de ani din localitatea Mihăești, s-a trezit cu mascații la ușă după ce a încercat să vândă o armă neletală, supusă autorizării. Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș s-au sesizat, din oficiu, și au efectuat, în cursul acestei dimineți, o percheziție domiciliară, în localitatea Mihăești, în casa tânărului.

În urma controalelorr efectuate de către oficilii de poliție, au fost identificate și ridicate, o armă neletală, supusă autorizării și 37 de cartușe.

De asemenea, o persoană a fost condusă la sediul poliției pentru audieri.

În continuare, se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, pentru stabilirea întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale care se impun.”, anunță IPJ Argeș.

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pe 1 octombrie începe construcția mall-ului din Tudor Vladimirescu!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole