anchetaonline.ro

Un bărbat de 32 de ani din Pitești a spart un magazin de electronice și a făcut un prejudiciu de 900 de lei

de | 09.08.2022 15:50 | Știri, Eveniment, Pitești

În cursul zilei de ieri, 08 august, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție , au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, și au reținut un bărbat de 32 de ani, din Pitești.

Din cercetări efectuate de către polițiști, s-a stabilit că, în cursul zilei de 29 iulie, inculpatul a furat o tabletă în valoare de 900 de lei, din incinta unui magazin de electronice și electrocasnice.

Pe parcursul cercetărilor, tableta a fost recuperată și predată societății vătămate.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 32 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar în cursul zilei de astăzi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Un tânăr de 25 de ani a încercat să vândă o armă în Argeș!

 

Citește articolele pe același subiecte: Pitești
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare: