anchetaonline.ro

VIDEO WOW! Cum va arăta Lunca Argeșului ca un parc din afară!

de | 30.09.2022 15:26 | Știri, După locație, După subiect, Importante, Lifestyle, Pitești

Veste bună pentru piteșteni, în special pentru cei mai mici dintre locuitorii municipiului!

În Parcul Lunca Argeșului vor fi făcute noi investiții, urmând să apară noi locuri de joacă.

Lucrările prevăzute în acest proiect, care a fost inclus în Programul de Investiții din acest an, a primit aviz favorabil în cadrul ședinței Consiliului Local, desfășurată joi, 29 septembrie, investiția ridicându-se la suma de peste 3.000.000 de lei.

Vor fi amenajate locuri de joacă pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 0-4 ani, pentru cei cu vârsta cuprinsă între 4-14 ani, dar și pentru copiii cu dizabilități. Conform documentației, 342 de copii vor putea să se joace simultan în super-parcul din Lunca Argeșului.

Locurile de joacă vor fi dotate cu o înlănțuire de platforme și echipamente (6 turnuri, 33 de acoperișuri, 7 tobogane). Astfe, micuții vor fi stimulați și în dezvoltarea abilităților fizice.

Parcul va fi finanțat din sume alocate de la bugetul local.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Pitești – Colectarea deșeurilor voluminoase și DEEE continuă și azi, 30 septembrie!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Lunca Argeșului