anchetaonline.ro

Apă Canal, anunț pentru locuitorii din Pitești și Moșoaia

de | 30.09.2022 16:03 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Pitești

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti transmite locuitorilor de pe strada Intrarea Nicolae Bălcescu, din Pitești, și celor de pe strada Prunilor din comuna Moșoaia, faptul că lucrările de extindere a rețelei de canalizare menajeră au fost finalizate pe aceste străzi.

Prin urmare, beneficiarii sunt informați cu privire la obligativitatea racordării la rețeaua de canalizare nou executată, că este necesar să se facă demersurile necesare pentru racordarea imobilelor la reţeaua de canalizare şi încheierea contractelor aferente.

Utilizatorii sunt așteptați la Ghişeul Unic al societăţii din Piteşti, b-dul I.C. Brătianu nr. 24 A, pentru a depune formularul „Comandă execuţie branşament la reţeaua de apă/ racord la reţeaua de canalizare“, formular care se poate descărca şi de pe pagina de internet a societăţii www.apacanal2000.ro, secţiunea „Clienţi“, subsecţiunea „Formulare“, formularul nr. 2.

Ce documente sunt necesare la depunerea comenzii:

– act(e) de identitate proprietar(i)
– act de proprietate
– dovada achitării taxei de conectare la reţeaua de canalizare, în valoare de 120 lei, fără TVA
(plata se va face la casieria societăţii).
Notă: Pe comandă se va specifica indexul înregistrat pe apometru la data depunerii acesteia.

Precizăm că, în conformitate cu prevederile Legii nr. 241/2006 a serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare, republicată, „utilizatorii, persoane fizice sau juridice, inclusiv cei care au sisteme proprii de alimentare cu apă, au obligaţia de a se racorda la sistemele publice de canalizare existente sau nou înfiinţate‟.
Extinderea reţelei de canalizare pe cele două străzi a fost executată în cadrul programului de investiţii al societăţii Apă Canal 2000.”, a transmis Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

VIDEO WOW! Cum va arăta Lunca Argeșului ca un parc din afară!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Apă Canal 2000 | I.C. Brătianu | Pitești