I-a ars de viol la 69 de ani! În noaptea de Sfântă Mărie, la Poienarii de Muscel!

de | 17.08.2023 16:12 | Știri, Eveniment, Județean

O argeșeancă a trecut prin momente de panică în noaptea de Sfânta Mărie, după ce un bărbat de 69 de ani, din Poienarii de Muscel, căruia i-a luat mințile alcoolul, ar fi intrat în locuința sa și ar fi încercat să o violeze.

Din fericire, femeia a reușit să scape. Speriată de acest incident șocant, ea a sunat la 112.

Imediat după apel, la fața locului s-au deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală Schitu Golești, împreună cu polițiștii Biroului de Investigații Criminale Câmpulung.

Din primele cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 15 spre 16 august, pe fondul consumului de alcool, bărbatul în cauză ar fi pătruns în locuința femeii, și ar fi încercat să întrețină cu aceasta un act sexual, prin constrângere, săvârșind acte de natură sexuală, însă femeia s-a împotrivit și a reușit să îl îndepărteze.”, transmite IPJ Argeș

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu și viol.

Din fericire, oamenii legii au reușit să îl găsească pe bărbat, care a fost dus  la sediul poliției, unde, după administrarea probatoriului, a fost reținut pentru 24 de ore.

Astăzi, 17 august, bărbatul a fost  dus în fața instanței competente, cu propunere de arestare preventivă, iar Judecătoria Câmpulung a dispus arestarea preventivă  a acestuia pentru 30 de zile.

foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

BREAKING! Angajat al Primăriei Rucăr reținut pentru luare de mită!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Poienarii de Muscel

Ultimele articole